händelserik vecka

Okej, nu har jag varit dålig på att uppdatera igen... Det blir så ibland. Jag får lite blogg-torka. Man kanske inte har så mycket spännande att säga eller berätta om.

Men nu kan jag ju berätta att Lilla (Sandrish) var i Härnösand från tisdag till igår, måndag! Hon sov här hos mig, och vi hade väldigt mysigt. Inte för att vi hann sitta hemma så mycket, för det var Halloween, vinprovning med nationerna och typ Höst3 (?) också. Alla på tre dagar i rad. Jösses, det var tufft där ett tag! Blev nog inte riktigt nykter förens igår kväll nån gång.
Men det var som sagt mycket roligt att ha Sandra här, och hon har sagt att hon skulle kunna hora för att komma hit om 2 veckor, på Casino le Ville, så henne ser vi nog då igen :)


Annars har jag inte så mycket att berätta om. Var och tränade idag med Liz på Spegeln. När vi varit där en stund kom jag ihåg varför jag tycker det är så tråkigt med gym. Det händer ju ingenting!! Man går där från maskin till maskin, och gör sina reps.... Fy fan, vad tråkigt... Nä! Tacka vet jag Body Pump! Där snackar vi rolig träning :D
Det ska vi på förresten på söndag, och kanske torsdag. Här börjas det på allvar!


Nu ska jag käka. Ris och kokta morötter med min himmelskt goda vitlöksdressing på. Sandra och Ida kommer lite senare ikväll. Vi ska ha lite tjejkväll med chick-flick-filmer och lite snacks. Det ska bli skönt att bara slappa.



'til next time!

Kommentarer
Postat av: Sandrish

Haha, ja, det blir nog inte fullt så drastiska åtgärder, men det blir nog lite fondförsäljning för att ha råd att komma ner igen mitt i en månad. Köpte en klänning idag som kanske kan komma till användning. ;)

2008-11-04 @ 21:46:00
URL: http://helny.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0