Verktyg till förbannelse

Att jobba med sketna gamla verktyg är verkligen ett av mina kall i livet. Min tillvaro skulle vara komplett om jag fick göra det här resten av mitt jordeliv.

Att jobba, eller inte jobba...

Just nu sitter jag på mitt sommarjobb och suger på en glasspinne (glassen är för längesedan borta) och funderar på om jag ska ta några krafttag de sista 2 timmarna som är kvar... Det är så satans varmt att jag knappt orkar lyfta på fötterna när jag går. Inomhus: 31.7 grader. Utomhus: 34.0 grader. Det är så där skönt faktiskt.
Vi har haft "supervärme" (för att citera Aftonbladet.se) här nu sedan en vecka tillbaka. Det var inte skönt att springa runt i gbg i helgen, kan jag säga. Så fort man rörde sig lite, började svetten bokstavligt rinna.

Men som jag sa igår till en arbetskamrat: Vi svenskar vill ha varma somrar och klagar på att det är för kallt. Nu är värmen här, så nu kan vi bara hålla käften om att det är för varmt!


Var på Iron Maiden i lördags förresten! Helt sjukt roligt! Vilket jävla ös; hela Ullevi gungade under Run to the hills och Fear of the dark. Fy fan, vad häftigt det var! De sa också att det var den största arenan och den största publiken de spelat för någonsin. Över 55 000 åskådare. Man kan säga att det var ganska packat.
Sen sov vi på Hotel 11 på Eriksberg. Lyxigt värre!


Och ikväll ska jag och morsan åka på en visning av syrrans nya lägenhet som byggs just på Eriksberg! Fint ska det va...
Då kan man ta Älvsnabben lika gärna som bussen när man ska in till stan. Lite ballt.


Nä, nu får jag väl fortsätta jobba, så ingen stör sig på mig.
(En av grabbarna trodde precis glasspinnen var en cigg och att jag rökte inomhus... Ööh, okej.)

Pusset

Mobilblogg eller mobil blogg... Båda funkar

Att blogga från mobilen är ganska smidigt.

Jag befinner mig just nu på en ö av särdeles blygsam storlek i farvattnen kring Sveriges framstjärt. G to the B to the G. Denna ö har till synes blivit namngiven efter nötkreaturens hälsosamma avkomma (knäck den du!).
Att min syster bor tillfälligt på denna ö just under sommarmånaderna är som grädden på moset.
Att det just denna dag är si så där 25 grader varmt är som det lilla kvistade körsbäret på grädden på moset.
Och att jag ligger på en varm klippa och solar och inte har särskilt mycket annat som måste göras är som den saftiga köttfärslimpan med lök och brunsås under det lilla kvistade körsbäret på grädden på moset.

Man kan säga att jag, under omständigheterna, inte mår så äckligt.

RSS 2.0