bra dag!

Idag har varit nere på stan och inhandlat diverse rekvisita till Casino le Ville på lördag! Det mesta hade jag redan hemma, men sådana där smådetaljer som flytande eyeliner saknades. Nu är det fixat!
Detta kommer bli så bra!
Stötte även på Tor och Stenmark på Röda Korset och Amnestyboden, ute på samma uppdrag som jag. De verkar också ha hittat det mesta de behöver.

Sen köpte jag även garn till en mössa jag ska sticka i julklapp/välkomstpresent till mitt lilla plastsysterbarn som kommer till världen runt nyår! Hur mysigt garn som helst, i gräddvitt för att vara könsneutralt. Om det räcker kanske det blir ett par små sockar också :)
Sen har jag även ett annat stickningsprojekt på gång som jag tänkte pilla med över jul, om jag får tid över mellan pluggandet. Tänkte göra en axelvärmare med hög, löst sittande krage. Har hittat två mönster som jag tänkte kombinera för att få precis den modellen jag vill ha. Visste dock inte riktigt hur mycket garn som kommer gå åt, så jag köpte inget idag, men Hemslöjdsboden hade ett jättefint rostbrunt lovikkagarn som är väldigt lockande. Dock bara 60m för 100g, 60kr. Liiite dyrt, kanske, men vi får se! Jag kanske hittar nåt billigare nån annanstans!


Nu ska jag käka och fortsätta på min parafras så den blir klar ikväll. Ska träffa Ida i bildsalen imorgon förmiddag och börja på reklam-uppgiften. Den verkar rolig, men ganska svår....

Vi ses och hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0